Kies je 3 favoriete brillen, pas ze vrijblijvend bij je opticien
Vrijblijvend reserveren
Vragen? Chat of Whatsapp 0638682882

Cool Eyewear

Overzicht van alle Milo & Me collecties

Bekijk de verschillende collecties. Zo kan je terecht bij de Original Styles voor de originele ton-sur-ton kleurcombinaties van Milo & Me. Bij de Bright City Styles vind je semi-transparante en heldere monturen. Vergeet je niet een zonnebril van de Summer Styles voor de zonnige dagen? 

Wist je dat... je drie monturen gratis mag opsturen naar een opticien op ze te passen? Reserveer je favoriete monturen en selecteer jouw opticien.

Milo & Me Original Styles

Andrea_2Noah lage resolutieMichele_1

De Original Styles van Milo & Me zijn super stevig, flexibel en stoer! Een statement maken? Of liever een zachte pastelkleur? Je vind ze tussen de Original Styles (non-transparant). Speel zoals jij wil en wees helemaal jezelf met de monturen van Milo & Me. Voel je vrij om een beetje fantasie toe te voegen!

Bekijk de Original Styles

Milo & Me Bright City Styles

RZ8_1404-  Ronald ZijlstraRZ8_1481-  Ronald ZijlstraRZ8_1378-  Ronald Zijlstra


Onze nieuwe collectie kan tegen een stootje bij het spelen in de stad. Ontdek onze lichte, transparante en luchtige modellen, ze zijn net zo stevig en flexibel als onze basiscollectie. Met de pastelkleurige combinaties blijven we trouw aan het beproefde tweekleurige concept voor de pootjes en monturen. Ze ademen gewoon een beetje meer transparantie!

Bekijk de Bright City Styles

Milo & Me Summer Styles

RZ2_2213 -  Ronald ZijlstraRZ2_8309-  Ronald ZijlstraRZ2_2343 -  Ronald Zijlstra

 
Nieuw zijn onze Milo & Me zonnebrillen voor kids van 6-9 jaar. Net zoals onze monturen kunnen ook de zonnebrillen tegen een stootje.

Bekijk de Summer Styles >

Over Milo&Me kids eyewear

De brillen zijn gemaakt van TR-90, een super sterk en flexibel materiaal. In de uiteinden van de veren (brilpootjes) zit een metalen kern zodat de bril goed afgepast kan worden. De brillen zijn vrij van weekmakers. Iedere bril wordt geleverd met een hoofdband (los te bevestigen), siliconen haakjes voor nog meer stevigheid (los te bevestigen), microvezelhoesje, etui en sticker.

De mensen achter Milo&Me Kids Eyewear

De brillen van Milo&Me zijn ontwikkeld in een samenwerking tussen twee teams: een team van opticiens uit Duitsland en een team van marketeers in Nederland. De opticiens zorgden voor de perfecte pasvorm voor kinderen en veilig en ergonomisch materiaal. De marketeers zorgen voor de trendy kleuren, stoere uitstraling, logo en marketingmateriaal.

In Nederland is Milo&Me onderdeel van Optiplus. We zijn een onderneming in het Noorden van Nederland en al 25 jaar actief als groothandel voor opticiens. We hebben passie voor optiek en zijn altijd op zoek naar goede oplossingen voor de brildrager. Milo&Me is ontstaan doordat we merkten dat er veel behoefte was aan een sterke en flexibele kinderbril die tegen een stootje kan. En er bovendien stoer uitziet zodat een kind zelfverzekerd is met zijn/haar bril op! 

 

 

Meer Milo & Me

Volg ons op social media! Alle Milo & Me rebels laten hier alle trendy brillen aan je zien. Naast dat het vol staat met inspiratie, zie je hier ook als allereerste de nieuwe collecties. Zien we je daar?

instagram-symbol_icon-icons.com_73522 (1)    facebooksquarebutton_87817