Kies je 3 favoriete brillen, pas ze vrijblijvend bij je opticien
Vrijblijvend reserveren
Vragen? Chat of Whatsapp 0638682882

FAQ

Stel gerust je vraag aan ons!

Bekijk hieronder eerst de veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op. 

Contact

Heb je een vraag over de Milo&Me brillen, bezorging, je reservering of online reseveren? Kijk eerst eens hieronder bij de FAQ. Staat je vraag er niet bij of wil je graag contact met één van onze medewerkers?  Neem dan gerust contact met ons op

FAQ

Wat zijn de prijzen van de Milo&Me brillen?

De opticien mag zelf de prijs bepalen van de Milo & Me brillen. Meestal ligt de prijs onder de €100 voor het montuur. 

Hoe reserveer ik een bril?

Kies op de website maximaal 3 brillen uit die je wilt passen bij je opticien. Plaats ze in het winkelmandje, selecteer je opticien en klik op reserveren. Je ontvangt een bevestiging van je reservering op het emailadres dat je hebt opgegeven.

Wanneer je voor het eerste een reservering plaatst bij Milo & Me, geef je eenmalig je contactgegevens op. Wanneer je een bestaande klant bent, kun je inloggen met je e-mailadres en wachtwoord. Vervolgens kies je de gewenste betaalmethode. Op het moment dat je op de knop ‘akkoord met de algemene voorwaarden’ klikt en vervolgens op de knop ‘bestellen’, wordt je reservering bij Milo & Me geplaatst. De artikelen uit je bestelling zijn dan voor jou gereserveerd.

Wanneer liggen de brillen die ik heb gereserveerd bij de opticien?

Je opticien wordt door ons op de hoogte gebracht dat je brillen hebt gereserveerd. Deze brillen worden vervolgens naar je opticien gestuurd. Je kunt na 3-4 werkdagen naar de opticien om te passen, of de opticien neemt zelf contact met je op. 

Hoe weet ik welke maat bril mijn kind heeft?

De brillen zijn ingedeeld in twee leeftijdscategorieën: 5-9 jaar en 10-12 jaar. Binnen de categorieën zitten kleine maatverschillen. Die zie je terug in ´glasbreedte´. Bij twijfel kun je meerdere maten bestellen of je opticien voor advies vragen.    

Mijn opticien staat niet in het overzicht, wat nu? 

Neem contact met ons op via info@milo-me.eu en wij nemen voor je contact op met jouw opticien.

Wat zijn de verzendkosten?

Alle reserveringen worden gratis verzonden binnen Nederland en België naar de opticien van je keuze.

Kan ik meerdere keren drie brillen bestellen?

Ja, dat kan. Als de eerste 3 brillen die je hebt gekozen niet helemaal de juiste maat zijn of de juiste kleur, dan kun je nadat je deze hebt gepast bij de opticien, nieuwe reserveren. Dit kan de opticien ook voor je doen.