Kies je 3 favoriete brillen, pas ze vrijblijvend bij je opticien
Vrijblijvend reserveren
Vragen? Chat of Whatsapp 0638682882

Dit zeggen de kenners!

Wij geloven dat kinderen 100% zichzelf moeten kunnen zijn, ook met hun bril op. Probleemloos kunnen spelen, sporten, stoeien, rennen en springen. Kortom: een bril die zich aanpast aan het kind en niet andersom. Be yourself, your eyewear can handle it!

We laten de kenners aan het woord, wat vinden zij en hun ouders van de Milo&Me brillen?

Nynke, moeder van Mike: "Mike heeft het syndroom van down. Zijn oogjes waren best slecht. Gelukkig vonden we na een lange zoektocht het perfecte brilletje voor hem. Namelijk die van Milo&Me! Een super flexibele bril die klein van formaat is en precies op zijn neusje past. Door de handige accessoires die erbij zitten voor achter zijn oortjes, blijft de bril perfect op zijn plaats zitten. Het leukste aan de brillen is dat ze hele vrolijke kleurtjes hebben. Hij heeft twee brillen met twee verschillende kleuren: de groen/blauwe en de denimblauw/lichtblauwe. Toen hij voor het eerst de bril opzette, ging er letterlijk een wereld voor hem open. Ook houdt hij de bril wonderbaarlijk goed op, gewoon omdat hij lekker zit!"

Mike - 4 jaar oud, Nederland

Ensley heeft haar Milo&Me bril gekozen omdat deze haar favoriete kleur heeft: roze! Tabitha, de moeder van Ensley, vindt de Milo&Me brillen leuk, betaalbaar en erg kindvriendelijk. Ensley: "I absolutely love them!"

Ensley - 4 jaar oud, USA

Lucy wilde heel graag een roze bril. Gelukkig had haar opticien deze roze Milo&Me bril! Lucy: "Ik wilde eigenlijk geen bril, maar roze maakt een hoop goed. Moeder Sonja: "De pasvorm is heel fijn voor een spelend kind en de kleurtjes zijn super leuk. Ook vind ik de flexibiliteit en de haakjes achter de oren heel erg fijn!"

Lucy - 6 jaar oud, Nederland

Milo (ja, zo heet hij echt!) heeft zijn Milo&Me bril gekozen omdat hij de kleuren zo mooi vindt. Zijn ouders vinden het vooral belangrijk dat de bril zo flexibel en comfortabel mogelijk is. Milo: "Ik vind mijn bril super gaaf! Ik kan veel sneller rennen dan de andere kinderen."

Milo - 4 jaar oud, Duitsland

Heb jij ook een tof verhaal

Wil jij ons ook vertellen hoe jouw bril zit? Stuur dan (samen met je ouders) ons een email en vertel wat je zo leuk, gaaf of fijn vindt aan jouw Milo&Me bril. Dan zetten we jouw verhaal erbij! Stuur je email naar info@milo-me.eu.