Kies je 3 favoriete brillen, pas ze vrijblijvend bij je opticien
Vrijblijvend reserveren
Vragen? Chat of Whatsapp 0638682882

Baby Styles

Comfy frames for soft faces

Milo & Me Baby Styles is een elegante en toch stevige brillencollectie voor baby's en peuters van 0 - 2 jaar oud. Gemaakt voor  de kleinsten met de hoogste focus op veiligheid en comfort, zonder scharnieren en metalen onderdelen. Zoals je van Milo & Me gewent bent: flexibel, sterk, lichtgewicht en super comfortabel om te dragen.

Ontworpen voor de kleinste gezichtjes van baby's en peuters, om ze alle vrijheid te geven om te spelen en veilig de wereld te ontdekken. De Milo & Me baby Styles combineert de zachte trendkleuren met een fris design.

Bekijk hier alle collecties!

Over Milo&Me kids eyewear

De brillen zijn gemaakt van TR-90, een super sterk en flexibel materiaal. In de uiteinden van de veren (brilpootjes) zit een metalen kern zodat de bril goed afgepast kan worden. De brillen zijn vrij van weekmakers. Iedere bril wordt geleverd met een hoofdband (los te bevestigen), siliconen haakjes voor nog meer stevigheid (los te bevestigen), microvezelhoesje, etui en sticker.

De mensen achter Milo&Me Kids Eyewear

De brillen van Milo&Me zijn ontwikkeld in een samenwerking tussen twee teams: een team van opticiens uit Duitsland en een team van marketeers in Nederland. De opticiens zorgden voor de perfecte pasvorm voor kinderen en veilig en ergonomisch materiaal. De marketeers zorgen voor de trendy kleuren, stoere uitstraling, logo en marketingmateriaal.

In Nederland is Milo&Me onderdeel van Optiplus. We zijn een onderneming in het Noorden van Nederland en al 25 jaar actief als groothandel voor opticiens. We hebben passie voor optiek en zijn altijd op zoek naar goede oplossingen voor de brildrager. Milo&Me is ontstaan doordat we merkten dat er veel behoefte was aan een sterke en flexibele kinderbril die tegen een stootje kan. En er bovendien stoer uitziet zodat een kind zelfverzekerd is met zijn/haar bril op!