Kies je 3 favoriete brillen, pas ze vrijblijvend bij je opticien
Vrijblijvend reserveren
Vragen? Chat of Whatsapp 0638682882

Bright City Styles

Bring colour into your life!

Voor de nieuwe Milo & Me Bright City Styles hebben we ons laten inspireren door de heldere kleuren van het downtown stadsleven. Van de glinsterende lichtjes in de nacht tot de levendig gekleurde streetart in de verstopte steegjes. 

In deze uitbereiding van de semi transparante Bright City Styles zijn er tien nieuwe kleuren en drie nieuwe modellen  toegevoegd. De Noah, Michele en Juno - je kent ze misschien al uit Original Styles - zijn nu ook toegevoegd aan de semi-transparante collectie. Van zachte nieuwe pastel kleurcombinaties tot knallende, vurige tinten. Voor alle kinderen die niet bang zijn voor een beetje kleur!

Bekijk hier alle collecties!

Over Milo&Me kids eyewear

De brillen zijn gemaakt van TR-90, een super sterk en flexibel materiaal. In de uiteinden van de veren (brilpootjes) zit een metalen kern zodat de bril goed afgepast kan worden. De brillen zijn vrij van weekmakers. Iedere bril wordt geleverd met een hoofdband (los te bevestigen), siliconen haakjes voor nog meer stevigheid (los te bevestigen), microvezelhoesje, etui en sticker.

De mensen achter Milo&Me Kids Eyewear

De brillen van Milo&Me zijn ontwikkeld in een samenwerking tussen twee teams: een team van opticiens uit Duitsland en een team van marketeers in Nederland. De opticiens zorgden voor de perfecte pasvorm voor kinderen en veilig en ergonomisch materiaal. De marketeers zorgen voor de trendy kleuren, stoere uitstraling, logo en marketingmateriaal.

In Nederland is Milo&Me onderdeel van Optiplus. We zijn een onderneming in het Noorden van Nederland en al 25 jaar actief als groothandel voor opticiens. We hebben passie voor optiek en zijn altijd op zoek naar goede oplossingen voor de brildrager. Milo&Me is ontstaan doordat we merkten dat er veel behoefte was aan een sterke en flexibele kinderbril die tegen een stootje kan. En er bovendien stoer uitziet zodat een kind zelfverzekerd is met zijn/haar bril op! 

 

 

Meer Milo & Me

Volg ons op social media! Alle Milo & Me rebels laten hier alle trendy brillen aan je zien. Naast dat het vol staat met inspiratie, zie je hier ook als allereerste de nieuwe collecties. Zien we je daar?

instagram-symbol_icon-icons.com_73522 (1)    facebooksquarebutton_87817